Kolekcija kuhinja

 • Trend
  Najveći austrijski proizvođač kuhinja je uvijek u modi. Lak kuhinje s visokim sjajem ili inovativna rješenja bez ručkica - s bezbroj kombinacija Vaši snovi o kuhinji se ostvaruju.
 • Moderno
  Trenutne kombinacije boja i materijala stvaraju u DAN Küchen harmonična kuhinjska rješenja današnjice. Dakle, svaka DAN kuhinja postaje pravi unikat koji uklapa Vaše osobne snove u kuhinjski život.
 • Scala
  Moderna kuhinjska arhitektura postavlja nove standarde, s naglaskom na integriranom življenju. Naš odgovor na takve izazove je naša kvalitetna dizajnerska linija SCALA. Kvalitetni materijali, moderna tehnologija te strast za estetiku i dizajn prate perfekcionistčke zahtjeve ove kuhinjske linije. Naravno Scala spaja moderne komunikacijske tehnologije i sofisticirane tehnologije s inteligencijom i jednostavnošću.
 • Kuhinjska oprema
  Spremište će biti savršeno iskorišteno, rasvjetni sustav optimalno planiran i unutarnja oprema jednako funkcionalna i originalna. DAN Küchen pokazuje kako se to radi s puno ideja, od otpadnog sustava pa sve do ostalog pribora.
 • Mogućnosti za dizajn
  Ovdje možete dobiti pregled naše ponude radnih ploča, ručki, zidnih obloga, boja za fronte, okolinu i stakla. Naš opsežni izbor dizajna ne ostavlja neispunjene želje.