DAN Kuhinje gradi vodstvo na tržištu

Kao tržišni lider na austrijskom tržištu kuhinja, 2015. godine ostvarili smo veliki uspjeh i prešli 100 milijuna eura prodaje i povećali svoj tržišni udio na 24%, i to sve unatoč teškim uvjetima na tržištu kuhinja.

Prema nedavnom istraživanju tržišta kuhinja istraživača Kreutzer i Fischer 2016. godine, i dalje smo najpopularnija marka kuhinja u Austriji. Klijenti nas vole zbog suosjećanja, prepoznatljivosti, inovacije i najboljeg omjera cijene i usluga. Prilikom kupovine kuhinje gospodin i gospođa Austrijanci gledaju na vrhunsku kvalitete izrađenu u Austriji i tako već više od milijun ljudi živi s DAN kuhinjom.

Već više od 25 godina, držimo se na vrhu i nudimo širok spektar kuhinjskih modela prikladnih za sve faze života i stilove. S oko 450 predanih zaposlenika želimo nastaviti ovaj uspjeh.

Vaš tim iz
DAN Küchen

Dobro došli na naše nove web stranice!

Pozivamo vas na ugodan obilazak svijeta kuhinje DAN!

Guštajte prema volji i prilici kroz našu kolekciju kuhinja , informirajte se o našem poduzeću i otkrijte što čini DAN kuhinje najpopularnijim kuhinjama u Austriji.

Uz puno kuhinjskih ideja rado donosimo i okus fin delicija koje s Vama dijelimo u rubrici recepti jednako kao i našu strast za kuhanje.

Za više informacija možete odmah on-line prelistati naše trenutne časopise i brošure. Ili se obratite direktno u DAN studio kuhinja u Vašoj blizini!