Mi smo Br. 1 u Austriji

Mnogo je razloga zašto DAN Küchen uživaju tako veliku popularnost u Austriji. DAN je značajno potpomogao oblikovati ne samo razvoj kuhinje od pukog radnog prostora u moderno, sofisticirano središte života. Austrijski broj 1 usredotočuje se i na trendove u razvoju inovativnih kuhinjskih ideja i dizajna.

Proizvodnja s naprednom tehnologijom je samo jedna strana. Druga je funkcionalna i fleksibilna integracija najnovijih tehnologija u kuhinju kao i kuhinjske opreme te kuhinjskog dizajna, koji najučinkovitije koriste raspoloživi prostor i pritom također pružaju ergonomske uvjeta rada u kuhinji.

Pri tom DAN prednjači sa širokim rasponom kuhinjskih modela, koji pokriva sve od ekskluzivnih dizajnerskih kuhinja pa sve do cjenovno atraktivnih jednostavnih modela u najvišoj kvaliteti i po najboljem omjeru cijene i usluga na tržištu.

DAN Küchen su korak po korak diljem Austrije izgradile mrežu trgovaca kuhinjama koji prodaju uglavnom isključivo DAN Küchen. Ta pouzdana distribucijska mreža našim klijentima jamči individualno pružanje usluga, visoku fleksibilnost i jedinstvenu uslugu. Nije slučajnost da je više od milijun ljudi u Austriji žive s kuhinjom broj 1: DAN Küchen.