Poduzeće

Austrijanci vjeruju u DAN Küchen

 

Od svog osnutka 1963. godine, obiteljsko poduzeće DAN küchen razvilo se u apsolutno najpopularnije kuhinje u Austriji. Drugim riječima, više od milijun ljudi živi i kuha s DAN kuhinjom.

Inovacija, dizajn i vrhunska kvaliteta

 

Bezbroj Austrijanaca živi ali ne samo s, nego i neposredno od kuhinja DAN. Jer mi proizvodimo isključivo u Gornjoj Austriji i zapošljavamo oko 450 jednako kompetentnih i predanih zaposlenika. Našoj odgovornosti kao važnom poslodavcu i gospodarskom pokretaču za regiju, biti ćemo pravedni kroz održivo upravljanje, stalnu spremnost za ulaganje u najnovije tehnologije i vlastiti centar kompetencija za dizajn i razvoj.

Znatiželju uvijek držimo na laganoj vatri, kako bismo klijente oduševili inovacijama u  idejama za kuhinju, planiranjem kuhinja također i tehničkim značajkama za buduće kuhinje. To cijene također i prodajni partneri DAN kuhinja  – bilo da u specijaliziranim kuhinjskim studijima ili u trgovini namještaja. To je uravnotežena mješavina više od 50 godina iskustva i razvojna moć okrenuta budućnosti s kojima su DAN Küchen sposobne pretvoriti kuhinjske trendove sutrašnjice u današnje kuhinje iz snova. Kao središte namirnice, kao komunikacijsko središte, kao mjesto susreta za cijelu obitelj i uvijek kao izmjena po mjeri pojedine kuhinjske ideje u dizajnu i ergonomiji.

Beskompromisnim priznanjem za austrijsku vrhunsku kvalitetu DAN Küchen kao stabilna i sigurna marka uživaju krajnje povjerenje – preko više od 50 godina i više od 1 milijuna DAN kupaca.